INFORMACJE

KELNER/ KELNERKA

Wymagania:
• Znajomość języka niemieckiego
• Doskonała organizacja pracy własnej
• Wysoka kultura osobista, optymizm i pozytywna energia
• Umiejętność budowania i podtrzymywania relacji z Gośćmi
• Dyspozycyjność – gotowość do pracy w weekendy i święta
• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:
• Atrakcyjny system motywacyjny
• Udział w ciekawym projekcie
• Pracę w przyjaznym zespole, w miłej, nieformalnej atmosferze
• Szkolenia związane z doskonaleniem wiedzy i umiejętności .

RECEPCJONISTA/ RECEPCJONISTKA

Wymagania:
– min. roczne doświadczenie w zawodzie,
– znajomość języka niemieckiego w stopniu dobrym,
– umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z klientem,
– bardzo dobra organizacja pracy własnej,
– umiejętność współpracy w zespole.

Jeśli poszukujesz rozwojowej i atrakcyjnej pracy, w młodym, ambitnym zespole, do tego lubisz pracę z ludźmi,ta oferta jest właśnie dla Ciebie!
Gwarantujemy stabilne warunki zatrudnienia, pracę pełną wyzwań, atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet szkoleń podnoszących kompetencje zawodowe.

Specjalista ds. marketingu.

Wymagane:
– doświadczenie na podobnym stanowisku.
– dobra znajomość branży hotelarskiej
– biegła obsługa komputera i pakietu office
– znajomość obsługi serwisów hotelowych tj. Booking, Profitroom
– znajomość języka niemieckiego na poziomie co najmniej komunikatywnym
– umiejętność pracy pod presją czasu
– entuzjazm, pozytywne nastawienie do pracy

Oferujemy:
– umowa o pracę po okresie próbnym
– do wynagrodzenia dodatkowe prowizje od sprzedaży
– 30% zniżki na usługi oferowane w hotelu

 

KIEROWNIK RECEPCJI
Wymagane doświadczenie w pracy na w/w stanowisku oraz znajomość języka niemieckiego.

Oferujemy:
– umowa o pracę po okresie próbnym
– do wynagrodzenia dodatkowe prowizje od sprzedaży
– 30% zniżki na usługi oferowane w hotelu

 

POKOJOWA

Wymagana punktualność i poważne nastawienie do wykonywania obowiązków oraz doświadczenie w sprzątaniu pomieszczeń mieszkalnych, biurowych lub hotelowych.

– umowa o pracę po okresie próbnym
– 30% zniżki na usługi oferowane w hotelu

 

KUCHARZ/KUCHARKA

Zakres obowiązków:
• Przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu z zachowaniem receptur i wymogów,
• Dbałość o wizerunek firmy i poziom świadczonych usług,
• Zapewnienie gościom najwyższej jakości usług gastronomicznych,
• Dbałość o estetykę potraw,
• Dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy,

Wymagania:
• doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza
• pasja do gotowania
• dobra organizacja pracy własnej
• zaangażowanie i sumienność
• dbałość o szczegóły i higienę pracy
• umiejętność pracy w zespole

OFERUJEMY:
• pełny etat
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• dobre warunki pracy
• stabilną i długotrwałą współpracę

30% zniżki na usługi oferowane w hotelu

Przekonaj nas, że to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać do naszego Zespołu.

Ta strona wykorzystuje pliki cookie dla lepszego działania serwisu.
Możesz zablokować pliki cookie w ustawieniach przeglądarki

Live Chat